Aktuelt Beskyttede Betegnelser Stor dag for Småmat og norsk matkultur Lørdag 5. oktober markerte en viktig milepæl for norsk tradisjonsmat. Under matfestivalen Norsk Matglede på Geilo fikk Småmat fra Hallingdal tildelt Beskyttede Betegnelser. Småmat er en tradisjonsrik rett… Beskyttede Betegnelser Lofotlam får internasjonal geografisk beskyttelse «Denne milepælen markerer en ny æra for Lofotlam, og setter Lofoten på kartet som en leverandør av lammekjøtt i verdensklasse til det europeiske markedet. Gratulerer til alle involverte!… Beskyttede Betegnelser Fjellam frå Ryfylke – første med BB fra Ryfylke «Dette er ein historisk milepæl! Eg er stolt over å kunngjere at Fjellam frå Ryfylke no har status som Beskytta geografisk nemning. Det er første gong eit produkt… Beskyttede Betegnelser Møt oss på Bocuse d’Or i Trondheim Europas beste kokker kommer for å konkurrere i Bocuse d’Or i Trondheim Spektrum 19. – 20. mars 2024. Og vi stiller med egen stand (C2) for Beskyttede Betegnelser… Beskyttede Betegnelser Finnes det flere BB’er i landet vårt? BB – eller Beskyttede betegnelser – finner vi over det ganske land. Per i dag er det 32 produkter og Stiftelsen Norsk Mat ønsker seg nå flere. Derfor… Beskyttede Betegnelser Bli med og sikre Trøndelags matkultur for fremtiden! Kick-off: Beskyttede Betegnelser i Trøndelag 22. – 23. november på Bergstaden hotell, Røros Bli med og sett fart på arbeidet for å sikre trøndersk mat- og drikkekultur sin…