PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Hardangereple-epletre-MM-01630- Foto_Eivor__Eriksen

Eplejuice frå Hardanger/Eplemost frå Hardanger

Vestlandet Geografisk

Eplejuice frå Hardanger har en lett syrlig og svært aromatisk smak, som kommer av det gode vekstmiljøet for epler i Hardanger.

Eplejuice frå Hardanger er ikke tilsatt sukker, og gjenkjennes på den friske, lett syrlige og aromatiske smaken. Kunnskapen om epledyrking kom til Hardanger med engelske munker allerede på 1100-tallet, og det unike vekstmiljøet for epledyrking ble oppdaget. Et kjølig klima og mye lys gir eplene den friske og syrlige smaken. Sommervarme og sol gir den gode søtsmaken.Juicen er laget i henhold til gamle tradisjoner og opparbeidede kunnskaper om dyrking og pressing av epler. Ja, faktisk har man brukt epler til å lage most og juice i Hardanger helt tilbake til 1700-tallet!. Med unntak av selve tappingen på kartong skjer all produksjon i Hardanger.

Sunniva eplejuice frå Hardanger
RAA-Norsk-Hardanger_Eplejuice_100cl_3508px 2
Del denne siden

Produsentsammeslutning

Tine

Scandza

Kart