PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Parmiggiano reggiano beskyttede betegnelser matmerk

Parmigiano Reggiano

Europa Opprinnelse

Parmigiano Reggiano er en fast, langtidslagret ost fremstilt av upasteurisert kumelk.

Parmegiano Reggiano er en italiensk, hard, kornet ost. Den produseres av kumelk og modnes i 12-36 måneder. Parmegiano Reggiano har i likhet med Prosciutto di Parma hatt en kraftig vekst i det norske markedet. Osten er kjennetegnet av en finkornet og skivet struktur, og en velluktende aroma og delikat smak. Parmigiano Reggiano kan frembys som hel, stykket eller revet.
 

Parmegiano Reggiano produseres i Parma, Reggio-Emilia, Emilia-Romagna og Lombardia.

parmigiano-produksjon-beskyttede--betegnelser
Parmegiano-Reggiano-langtidslagret-ost--MM-01922- Foto_Matmerk
Del denne siden

Kart